Besirenkantys natūralų mineralinį vandenį TICHĖ laimi dvigubai: ir mineralų naudą, ir prizus

Nacionalinė akcija „TICHĖ atgaivina, troškulį malšina“ vasarą nuvilnijo per visą Lietuvą. Gyventojai ne tik mėgavosi natūraliu mineraliniu vandeniu, tačiau ir laimėjo labai daug prizų: nuo ryškiai mėlynų TICHĖ šaldytuvų, pilnutėlių mineralinio vandens TICHĖ, iki daugybės pakuočių mineralinio vandens. Akcijos organizatoriai vieningi – tai ne tik būdas pritraukti pirkėjus, tačiau ir gyventojų edukacija apie tai, kad vanduo – nėra tik vanduo.

TICHĖ yra lietuviškos žemės gelmių turtas. Gamta TICHĖ paslėpė 689-ių metrų gylyje esančiame šaltinyje. Tokiame gylyje vanduo išsaugo tyrą pirmapradę būseną – tokią, kokią sukūrė pati gamta, ir įgauna papildomų, žmogaus organizmui naudingų, savybių. TICHĖ savo sudėtyje turi daugybę skirtingų mineralų: magnio, kalcio, sulfatų ir kt. Pastebima, kad vis daugiau lietuvių vertina išties natūralų vandenį, o ne apdirbtą, išvalytą.

Akcijos dalyviai vieningi – džiugina ne tik laimėjimai, tačiau ir tai, kad jie ne tik perka kokybišką, natūralų, pasaulyje ir Lietuvoje įvertintą produktą, tačiau ir turi galimybę laimėti prizų. Nacionalinėje akcijoje „TICHĖ atgaivina, troškulį malšina“ sudalyvavo net virš 7 tūkst. dalyvių. Šeši laimingieji laimėjo TICHĖ šaldytuvus, pilnutėlius vandens, o net 400 – TICHĖ 10-ies vienetų pakuotes.

Akcijos laimėtoja Žiedūnė Puolienė sako, kad loterijose dalyvauja dažnai, yra laimėjusi smulkių prizų, tačiau pirmą kartą prizas toks įspūdingas: „Labai džiaugiuosi, kad laimėjimas toks praktiškas, būtinas ir reikalingas kiekvienuose namuose“.

Laimėtoja sako, kad TICHĖ natūralų mineralinį vandenį pirko neatsitiktinai – tai jos jau pamėgtas produktas. „Daug negazuoto mineralinio vandens geriu visą dieną, ypač – darbe, tad tai kasdienis mano pirkinys. Nesirenku paties pigiausio, pažiūriu, paskaitau, kad vanduo būtų natūralus, vertingas. TICHĖ mineralinį vandenį renkuosi ir dėl labai švelnaus skonio.“

Laimėtoja visiškai teisi. TICHĖ yra gamtos suformuotas, unikalios sudėties šaltinio vanduo, kurį tinka kasdien gerti visiems: aktyviai dirbantiems, sportuojantiems,  sergantiems, vyresnio amžiaus žmonėms, vaikams. Tai vidutinės mineralizacijos vanduo, savo sudėtyje turintis 1378 mg/l ištirpusių natūralių mineralų, kurie suteikia švelnaus, gaivaus skonio.

Kita TICHĖ šaldytuvo laimėtoja – Daina Deinaravičienė sako, kad tokios akcijos, kai ne tik perki mėgstamą produktą, bet ir gali laimėti gerų prizų – išties džiugina. „Aš iš tų žmonių, kurie skaito informaciją ant produktų pakuočių, tad pamačiusi, kad vyksta nacionalinė akcija „TICHĖ atgaivina, troškulį malšina“ – nenumojau ranka ir anketą užpildžiau net kelis kartus. Pasirodo – laimingasis buvo būtent pirmasis pirkimas“, – sako D. Deinaravičienė ir priduria, kad svarbiausia nepatingėti užsiregistruoti, nes jos pačios patirtis rodo, kad fortūna kartais ima ir nusišypso.

Trakų rajone gyvenanti laimėtoja sako, kad šaldytuvą jau naudoja: „Prizas labai geras, vertingas, o dar ir pilnas mano taip mėgstamo TICHĖ mineralinio vandens, kurį labai vertinu ir dėl skonio, ir dėl papildomų savybių, taip pat – tai lietuviškas produktas“.